2015. április 1., szerda

KAPORTABLETTA 270 DB - Jelenlegi ára: 6 350 Ft !

Összetevőinek népgyógyászati megfigyelésen alapulnak a gyógyhatásai. Felfúvódásnál jó, nyugtatja a gyomrot, candida-ellenes és enyhén vízhajtó hatású. A kapor:   Cukorbetegségnél, emesztési zavaroknál, felfúvódásnál jó, nyugtatja a gyomrot, candida-ellenes és enyhén vízhajtó hatású. A yacon:  Az Andokból származik, először az inkák használták ezt a magas inulin-tartalmú antioxidáns, immunerősítő növényt, mely csökkenti a vér koleszterin- és triglicerinszintjét, valamint a bélflóra egészséges baktériumait aktivizálja. A gyermekláncfűgyökér:   Szintén a hasnyálmirigy munkáját segíti magas inulin-tartalmával , májméregtelenítő, az epetermelést és -kiválasztást serkenti, és az epekő kialakulását akadályozza meg. Kiszerelés: 270db
Vásárlási, fizetési feltételek:
Kizárólag átutalást (házibank, netbank) és utánvétes fizetést  fogadunk el, Banki/Postai készpénz befizetést/Rózsaszín csekket ill. egyéb NEM!
Átutalásnál az automatikus emailban küldött rendelés azonosító számot feltétlenül adja meg a közlemény rovatba, ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincs kiindulópontunk!
A rendelések feldolgozása 1-2  munkanapot vesz igénybe, szállítás a vételár számlára érkezését követő 2. munkanaptól kezdődik!
Postázás:
Megrendelése után a házhozszállítás postai csomag formájában történik.  
A posta díjszabása a magyar posta honlapján megtalálható.
Az ismerj+ oldalunkon is megtalálja a szállítási, fizetési feltételeket, amelyeket vásárlásával elfogad:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=9080872&am=9080872
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 6 350 Ft

Az aukció vége: 2015-04-21 12:46
. KAPORTABLETTA 270 DB - Jelenlegi ára: 6 350 Ft